miercuri, 7 ianuarie 2009

Romania, "Ferma animalelor" batrane

Niste chestii pe care le tot aud de 2 seri (si nu le mai suport) pe Realitatea tv, de la niste Adrian Ursu, Andreea Cretzulescu si alti tatulici pioshi, apropo de ordonanta care interzice cumulul pensiei cu salariul:

-S-a facut o crima, sunt afectati toti marii nostri actori.
E clar, toti marii nostri (actori, dar nu numai) sunt batrani.

-Ii dati afara pe toti actorii de pe lista premiantilor la "10 pentru romania", dom'le!
1) 10 pentru ce? Un gunoi de spectacol, mai infect ca Eurovizionul, care amesteca Irina Loghin cu Adi Mutu, Elena Basescu cu Nicolae Manolescu, si-l pune pe Mircea Badea sus de tot la "analisti politici".
2) Ahaa, deci iarasi: toti premiantii-s batrani.

- Dupa ce s-a stabilit astfel ca toti actorii buni sunt batrani, se pare ca e adevarat si ca toti batranii sunt buni. Nu am auzit niciun comentariu de genul: "pe Rebengiuc sa-l mai tinem, da' Piersic zau ca ar trebui sa-si vada de pensie". Nu va cedam niciun batran, toti sunt buni!

-Se deruleaza imagini cu "maestrul Beligan" si alti maestri, zambind modest cand li se inmaneaza premii, in timp ce o voce debiteaza pioshenii deshantzate.
Nu mai suport atatea aniversari si premii pentru acest maestru, Beligan e dintotdeauna un reptiloi complet inexpresiv, vocea lui e insuportabila (ca si a Andreei Cretzulescu), in plus e un ins imbatranit in rele.

- Insisi plangaciosii pensionarimii artistice de neinlocuit (Condurateni si Tatulici de toate felurile, Adrian Ursu, Andreea Cretulescu) sunt maestri in devenire, adica insi de tot nimicul care rezista/imbatranesc in postul lor.


(Coloana sonora - Young@Heart)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu